In navolging van mijn blog over melamine besloot ik de stoute schoenen aan te trekken. Niet geschoten is immers altijd mis en de brutalen hebben de halve wereld. Dus schreef ik een aantal webshops aan met de vraag of ze een samenwerking misschien zagen zitten. In die zin dat de webwinkel mij een melaminevervangend product zou geven en dat ik die dan zou testen en er een blog over schrijven.

Eén van de winkels zei nee, bedankt, van een paar shops hoorde ik niets meer terug en twee webwinkels zagen een samenwerking wel zitten. 

Zodoende dat ik van broodtrommelstore.nl een mooie roestvrijstalen fles en een handig rond roestvrijstalen bakje kreeg*.

Er was sprake van snelle service, want een dag nadat we de samenwerking overeenkwamen had ik het pakketje al in huis. En omdat er veel keuze is uit allerlei leuke producten ging er per saldo meer tijd zitten in het beslissen welke fles en welk bakje ik wilde hebben dan het bestel- en bezorgproces. Daar hou ik van.

De fles die ik uitzocht is van black + blum (leuk merk waar ik niet eerder van hoorde). Hij heeft met zijn 350 milliliter een handig formaatje en ik vind hem er leuk uitzien. Daarnaast is €13,95 wat mij betreft een prima prijs. De peuterzoon en dreumesdochter kunnen hem allebei gemakkelijk oppakken en drinken er gecontroleerd uit.

Het is superhandig dat de dop aan de fles vast zit, want zo is dat ding tenminste niet te pas en te onpas kwijt. Nadeel er aan is wel dat het leertje waarmee de dop bevestigd is niet in de vaatwasser kan. Nu gebruiken wij de fles voornamelijk voor water dus vaak volstaat afspoelen ook wel. Het leertje is trouwens vrij gemakkelijk los te maken.

Het trommeltje dat ik koos is een beetje een experiment. Ik was erg benieuwd of het zou werken als fruitvervoerder. Het is klein, de inhoud is 150 milliliter (er zijn overigens ook twee grotere maten beschikbaar) en lekker handzaam. Deze kleine variant kost €7,95, ook wel te overzien.


Ik heb proefondervinderlijk geconstateerd dat er een kleine appel of banaan in past, in stukjes uiteraard. Of natuurlijk wat bessen, aardbeien of rozijntjes. Ideaal voor de fruitpauze op school en ik vind het dan ook een goed geslaagd experiment.

*Er is hier dus sprake van een gesponsord artikel. Ik sta uiteraard wel volledig achter de inhoud ervan.