Het had flink wat voeten in aarde, maar het is gelukt. De eerste etappe van het ‘Cycling left’ avontuur zit er op. De allerlaatste tas werd zondagochtend vroeg ingepakt en zo rond tien uur stond medemamma en buurtgenootje voor deur. Zij ging de kindjes naar het station brengen terwijl de man en ik de fietsen brachten. Tot zijn grote vreugde kreeg de kleuterzoon (!) een mooi aapje cadeau en de dreumesdochter een zeehondje.

De kleutermachinist

Eenmaal op het station kochten we fietskaarten, een railrunner, koffie, slagroomsoesjes en een pak  sap. Toen we de fietsen in de trein hadden geworsteld, vierden we de verjaardag van de kleuterzoon met de soesjes. De treinreis was verder niet heel relaxed door werkzaamheden, overstappen en drukte. Maar we kwamen tamelijk soepel in Uitgeest aan, dus ik zal het er maar geen woorden meer aan vuilmaken.

Mijn kleine broertje (mijn beide broertjes zijn ruim groter dan ik, maar ik ben de oudste dus ik mag ze kleine broertjes noemen) zorgde samen met zijn vrouw voor een mooi feestje voor de kleuterzoon. Hij heeft superfijn gespeeld, lekker in een badje geplonsd en we kregen uitstekend te eten. De man had ook een ontspannen middag.

Spelen en chillen

Al met al een mooi begin van onze vakantie. Zo fijn dat allerlei mensen ons hielpen! De man schreef ook al een stukje. Of eigenlijk best een stuk. Ik vond het leuk om te lezen.
 

Error parsing: Query returned empty response