De kindjes zijn inmiddels alweer een tijdje peuter en kleuter. Omdat we op vakantie waren op het moment dat ze echt jarig waren, vierden we op deze mooie zondag een familiefeestje.

De peuterzoon had uitstekend door dat er een feestje en dus cadeautjes aan zaten te komen, en kon vanaf half elf eigenlijk al niet meer wachten tot de visite kwam. Toen de eerste opa en oma arriveerden, kon hij zijn geluk niet op en de beloofde cadeautjes werden onmiddellijk uit de verpakking gehaald.

Er werd al hard gelego’d toen de volgende opa en oma kwamen en de peuterdochter was inmiddels omgetoverd in Elsa. De opa en oma uit Uitgeest brachten een verrijking van het nieuwe bed mee. De kleuterzoon ligt nu onder Dusty Crophopper en de peuterdochter, hoe kan het ook anders, onder Anna en Elsa.

Als klap op de vuurpijl kwamen er ook nog een oom & tante en natuurlijk de favoriete nichtjes. De meiden hadden zich uitgeleefd bij het uitzoeken van de cadeaus en konden niet wachten om ze te geven. Ze bleken bijzonder goede keuzes te hebben gemaakt. De peuterdochter liet haar Anna- en Elsabarbiepoppen niet meer los en de kleuterzoon knuffelde de hele middag met zijn brandweerman Sam knuffel.

De cadeaus speelden dus een belangrijke rol op deze verjaardag en ergens vind ik dat jammer om te zien. Aan de andere kant, de kindjes waren ook heel blij om met alle familie te kunnen spelen en knuffelen en ik kan het ze toch moeilijk kwalijk nemen dat ze blij zijn met hun cadeaus. Het enthousiasme erover is ook erg leuk om te zien.

Een zeer geslaagde familieverjaardag dus!