Mijn weke zwangere moederhart had weer eens smeltneigingen. We hebben dit weekend de schoonvader over de vloer. Hij had een congres hier in de buurt en bleef voor die gelegenheid een paar nachtjes slapen. Gezellig voor ons, een waar feestje voor de kindjes, en ook handig want ik deed zaterdagmiddag op mijn gemakje alleen boodschappen. Ik hou er van.

Nu is de peuterdochter niet persé van een knuffelig soort én ze heeft wel eens wat last van eenkennige neigingen. Als ze iemand wat langer achter elkaar ziet en rustig kan wennen, komt ze meestal wel los.

Na op zaterdagmiddag lekker met opa gespeeld te hebben, klom ze derhalve na het eten gezellig bij hem op schoot. Ze zat te zingen en te dansen en blij naar opa te kijken. Dan ben ik dus kansloos hè, dan smelt ik een beetje. Wat heerlijk dat ze zo’n lol kan maken met haar opa en ze daar allebei zo van te zien genieten.