De babydochter was op een dag na twee maanden oud toen haar eerste echte feest werd gehouden. Het werd een combinatie van een feestje ter ere van haar geboorte en de zestigste verjaardag van haar opa. Dit alles speelde zich af in Uitgeest.

Opa en oma wonen daar namelijk en met hen een hele berg familie die het leuk vindt om de babydochter te zien. Voor mij een ideaal scenario, want ik heb wel de lusten maar niet de lasten van een feestje. Geen gedoe met inkopen en zooi achteraf, wel gezellig de familie spreken en natuurlijk de babydochter showen.

Het werd een leuk feestje. We kletsten bij met veel mensen en er is flink babygeknuffeld. Daarnaast zijn we ook nog eens flink verwend. De babydochter kreeg wat leuke kleertjes en andere handigheden. Ook de kleuterzoon en peuterdochter werden niet overgeslagen. Daarnaast verzamelden we een aardig deel van de nieuwe doek bij elkaar. Helemaal leuk!

Ter compensatie van al deze drukte gaan we het tweede deel van het weekend maar eens een beetje ontprikkelen. Dat is dan wel weer nodig na zo’n dag.

Foto: nichtje Laura met haar dochter en de babydochter