Wat mij nou toch weer overkwam, er vielen zo maar drie puzzelstukjes prachtig in elkaar. Het begon met een leuke aanbieding van Fotofabriek.nl. Ik mocht een foto op een canvas laten drukken, en daar dan iets over schrijven. Helemaal leuk om te proberen natuurlijk.

Druk peinzende over wat ik dan voor foto gecanvast zou willen hebben, kwam ik langs een vaderdagaanbieding; een fotoshoot door een fotografe in een studio voor een leuke prijs.

Als ik een beetje mijn best zou doen kon ik zo de ideale vaderdagverrassing maken; mooie foto’s van de kindjes op een canvas voor aan de muur. Qua verrassingseffect zat het wel snor, zelfs al zouden de kindjes per ongeluk iets over foto’s maken verklappen, zou de man nooit verzinnen dat het iets met een cadeau voor vaderdag te maken heeft. Een dergelijke actie ligt namelijk bepaald niet in de lijn der verwachting.

De foto’s werden leuk, ik had alle kindjes heel blij in streepjes gestoken, het spul werkte verrassend goed mee en de fotografe verstaat haar vak. Het gevolg was dat ik vier foto’s had die canvaswaardig waren. Het moest dus een vierluik worden.

Ik koos voor een vierkante canvas en na wat gespeel en geschuif in de editor van Fotofabriek stonden de kids er goed op. Mijn talent voor dit soort dingen is wat beperkt en ik was blij dat de mensen van Fotofabriek even meekeken voor ze het gingen afdrukken.

Het resultaat werd al snel bezorgd. Althans, men deed een poging. Ik haalde het uiteindelijk zelf op. De kindjes vonden het prachtig en ik was er ook blij mee.

?

Vervolgens kwam het allerleukste moment. We gingen pappa zijn cadeau geven, iets te vroeg inderdaad, maar wellicht inspireer ik iemand en dan hoef je geen jaar te wachten…

De man was zoals verwacht behoorlijk verbaasd en had heel wat vragen nodig om te begrijpen hoe dit kunstwerk tot stand is gekomen. Hij besloot al vrij snel dat hij het mee ging nemen naar zijn werk om zijn nieuwe kamer wat op te fleuren.

Mooie muur

Het is te zien dat dat wel nodig was. Een bijzonder goed geslaagde verrassing!

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Fotofabriek.nl