Prik!

Het schooljaar loopt ten einde. We mochten al speelgoed poetsen uit de klas van de kleuterzoon, ik las over springkastelen en afsluitrituelen en er wordt al druk geoefend in groep 3.

Ook voor mijzelf is het inmiddels bijna vakantie. Ik leverde allerlei (deel)opdrachten in, hield een halfbakken presentatie, scoorde heuse studiepunten bij interactieve vaardigheden en leerde deze periode allerlei verpleegtechnische handelingen zoals dat zo mooi heet.

En met dat laatste vak werd het opeens allemaal echt. Met deze vaardigheden in da pocket krijg ik wat minder de status van een Jip-en-Janneke-zuster. Ik kan me nu bemoeien met medicijnen en mag legaal prikken. Dat scheelt op werkvloer, in ieder geval voor mijn gevoel, een slok op een borrel.

Deze zuster-to-be gaat volgende week nog een afsluitende toets maken en dan de zomer in. Dan is het nog maar een paar weken tot we een paar weken lekker met het gezin op pad gaan. #zinin

Geef een reactie