Imperium crash

Kent u dat, als er dingen stuk gaan, is dat meestal het begin van een cascade aan apparaten die het begeven. Het gaat in ieder geval in drieën, zo leert de ervaring.

De telefoon van de man is op zijn minst gammel te noemen. Na een val van de trap (oeps) lag het scherm van het ding logischerwijs in zo’n beetje een miljoen stukjes. De man wist hem soort van te herstellen, maar de restschade is aanzienlijk.

Vervolgens begaf de vaatwasser het een aantal weken geleden weer eens. Dat hadden we al vaker aan de hand en lang leve de garantie want men kwam het ding repareren en vervolgens nog eens. De derde keer werd ie economisch total loss verklaard. Dat werd een nieuwe.

Daarna was de droger aan de beurt. Dat hing al een tijdje in de lucht, maar sinds een ruime week doet ie echt niets meer. Op de nominatie om het te begeven staat al een tijdje de wasmachine en dus moeten we ons nu echt gaan oriënteren op een nieuw setje wasapparaten.

In al onze wijsheid besloten we op zaterdag aan het eind van de middag een rondje mediamarkt te doen om eens te kijken wat er precies allemaal is. De wereld van het witgoed is nogal omvangrijk, en vooral ondoorgrondelijk, zo leerden we namelijk al.

De kids in de mediamarkt was geen succes te noemen. Ik heb het spul maar weer mee naar huis genomen en de man oriënteerde verder. ’s Avonds op de bank studeerden we nog even door en we menen nu een leuk setje op het oog te hebben. Maar waarom er toch zo ontzettend ontzettend veel wasmachines en drogers op de markt zijn is me niet helemaal duidelijk.

Hopelijk is het na deze diepte-investering dan voorlopig weer klaar met ons crashende imperium!

2 Comment

  1. Anneke says: Beantwoorden

    Pffff ook zónder kinderen vind ik de mediamarkt zo ongeveer de hel op aarde… Dan ga ik daar naar binnen, goed voorbereid en met een duidelijke missie enzo, maar dan…… Zooooo veel om uit te kiezen, allerlei dingen ook die je totaal niet nodig hebt in je leven, maar plotsklaps wel dénkt heel hard nodig te hebben… Ik raak er volledig van in de war (en verlies mijn missie-pad compleet uit het oog doordat ik verdwaal in alle kronkelende zijpaadjes die ik meen te moeten verkennen…) Maar dat is uiteraard geheel persoonlijk!?

    1. Bianca says: Beantwoorden

      Ik raak al overprikkeld als ik naar de gevel kijk ??. De man vindt het fantastisch ?‍♀️

Geef een reactie