Heerlijk avondje…

Note to self: volgend jaar moeten we pakjesavond iets beter organiseren.

Het was namelijk nogal chaotisch. De man en ik hadden allerlei ideeën over wat al dan niet aan de kindjes te geven, maar van het daadwerkelijk kopen van cadeaus was het nog niet helemaal gekomen.

En zo hoorden wij bij de groep die het de online winkels en bezorgdiensten lastig maakten door op het laatste moment te bestellen. Daar voel ik me absoluut niet schuldig over hoor, maar een beetje spannend was het wel.

Gelukkig kwam het laatste pak netjes op de dag van pakjesavond binnen en kon ik halsoverkop in gaan pakken. We hadden bedacht niet idioot veel cadeaus te geven, maar met een adventkalender voor het hele span en een skateboard voor de oudste twee, was het toch nog best veel.

Na deze wat overhaaste voorbereiding mocht ik gaan werken. Dat was bepaald een foutje in de planning. Ik heb er bij het maken van het rooster domweg niet bij stilgestaan dat het pakjesavond was. Lekker suf.

De man is dus de kindjes van bso en kinderdagverblijf gaan halen en heeft na het eten de cadeautjes met ze uitgepakt. Op het moment van schrijven, heb ik de kids nog niet gesproken, maar dat worden morgen vast hele enthousiaste verhalen.

Al met al is het redelijk goedgekomen, maar volgend jaar doen we het anders.

Geef een reactie