Tussen alle bedrijven door heeft de man het voor elkaar gekregen om project fiets af te ronden. Lekker verwarrend, want ik tik tegenwoordig alleen maar over fietsen, maar ik doel nu op project fiets voor de peuterzoon.

De man was er al even mee bezig geweest en stuitte op wat kleine kinderziekten. Gelukkig is hij niet voor één gat te vangen en na wat gepuzzel en een bezoekje aan de bouwmarkt kon hij verder met bouwen. De peuterzoon vond het uiteraard danig interessant en droeg zijn steentje bij.

infento
Het resultaat mag er zijn wat mij betreft. De peuterzoon heeft een supercoole fiets, compleet met schijfrem en riemaandrijving (in plaats van een ketting, zeer stoer).

We kregen een tijdje geleden de tip om geen zijwieltjes te installeren. De peuterzoon kan uitstekend uit de voeten met zijn loopfiets en heeft het evenwicht dus al onder de knie. Een meneer met kennis van zaken legde uit dat deze vaardigheid wellicht verloren gaat als we hem zouden uitrusten met zijwieltjes. We moesten maar accepteren dat we even mee moesten lopen.

De beste man lijkt gelijk te krijgen want het fietsen gaat de peuterzoon verrassend goed af. Hij kan flinke stukken los fietsen en om vooruit te blijven komen heeft ie eigenlijk alleen maar een hand op zijn schouder nodig. Het valt mij helemaal niet tegen en ik ben bijzonder benieuwd wanneer hij zelf naar de supermarkt zal kunnen fietsen.


Ook de dreumesdochter is buitengewoon content met de nieuwe fiets van haar broer. Want nu mag zij eindelijk op de wishbonebike die we weer terugbouwden tot driewieler. In eerste instantie liep ze gewoon met de fiets tussen haar benen, maar ze begint het trucje steeds beter door te krijgen.