Terug van vakantie en we gaan meteen over tot de orde van de dag. Min of meer dan, de man heeft de rest van de week nog vrij en er wacht een flinke stapel was- en opruimwerk. Maar toch. Een paar weken voor dat we aan ons fietsavontuur begonnen, schreef ik al over project stapelbed.

Het nieuwe bed van de kleuterzoon en peuterdochter zit alweer een tijdje geheel in elkaar. De lattenbodems zitten er in en het bovenste bed is al opgemaakt. De kleuterzoon is de koning te rijk met zijn nieuwe domeintje en heeft zich bekwaamd in het op en af klimmen van de ladder zodat hij ook zelf in en uit zijn bed kan komen. De peuterdochter vond het ook machtig interessant en tot mijn grote schrik is ze verrassend goed in het beklimmen van de ladder. Ze was geloof ik ook een beetje jaloers dat ze niet ook in dat prachtige bed mocht liggen.

Ze moest echter nog even wachten, want een matras van 180×80 is geen standaardmatras en dus moesten we dat eerst eens gaan organiseren. Na wat rondzoeken op het internet vonden we de fabriekswinkel. Ze hebben daar een enorme keuze in matrassen en het op maat laten maken van matrassen is er tenminste gewoon betaalbaar. Verder hebben ze met ruim 25 jaar ervaring een flinke staat van dienst én niet geheel onbelangrijk, de matrassen worden gratis bezorgd in heel Nederland. Wat een fijne service, zo hoeven we tenminste geen halsbrekende toeren uit te halen om de nieuwe matras hier in Eindhoven te krijgen. Ik las bij de ervaringen ook nog dat ze eigenlijk alleen maar tevreden klanten hadden, dus ik besloot maar eens contact op te nemen met deze winkel.

Wellicht zouden ze een samenwerking zien zitten. Ik stuurde een leuk berichtje met het eerdere blogje over het bed en kreeg de volgende dag meteen een enthousiaste reactie. Een samenwerking vonden ze bij de fabriekswinkel een leuk idee. Vandaar dat ik een nieuw matras bestelde. De man en ik moesten even goed uitzoeken wat nu handig zou zijn, maar uiteindelijk besloten we te gaan voor HR 45 medium matras. Het werd in onze vakantie geleverd, superhandig, zo’n buurvrouw die de deur even opendoet.

Je snapt, we konden vandaag niet wachten om de matras uit te pakken en in het bed te leggen. Het past prachtig en ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van het matrasje. Het ligt erg lekker en wat ik heel fijn vind is dat er een mooie, stevige, geen water opnemende, afritsbare hoes om heen zit. De peuterdochter is ’s nachts zindelijk, maar een ongelukje kan natuurlijk gebeuren. Dat is met dit matras niet zo’n probleem. Na wat spelen op het nieuwe bed heb ik er maar eens wat lakens op gemikt en de peuterdochter ligt als een prinsesje te slapen in haar nieuwe bed. Helemaal leuk!

Eerst spelen.

Eerst spelen.

In dromenland

In dromenland.

En nu wordt het nog leuker. In samenwerking met de fabriekswinkel mag ik jullie ook korting aanbieden op een nieuw matras. Als je mijn pagina én die van de fabriekswinkel op Facebook liked en me een berichtje stuurt, zorg ik ervoor dat je een code krijgt voor 10 % korting op je bestelling bij de fabriekswinkel.

De kleine lettertjes: de aanbieding geldt tot 1 oktober 2016 en ik ben verder niet betrokken bij en/of verantwoordelijk voor de aankopen bij de fabriekswinkel.

header-logo