Nou, ik was weer in de bocht hoor. Alweer een tijd geleden schreef ik me in voor de City run hier in Eindhoven. Samen met Care4moving cliënte zouden we wel eens een stukje gaan rennen.

Vervolgens gingen we op vakantie, werd ik wat afgeleid door een baby, holden we van Dam naar Dam en ik was die hele run eigenlijk een beetje vergeten. Niet dat er gelopen moest worden hoor, maar wel de inschrijfafstand. Mijn zwangere brein was er intussen van overtuigd geraakt dat we tien kilometer gingen lopen.

Op vrijdagavond kwam ik toch langs het beursgebouw waar de startbewijzen werden uitgedeeld, vandaar dat ik heel blij bij de uitgifte van de 10km-nummers stond. ‘Nou mevrouw, deze inschrijving is van de vierenhalve kilometer hoor’. Ik geloof niet dat ik verbaasder had kunnen kijken.

Het hele schema in de war, want nu moet ik zondagochtend om tien uur al aan de bak in plaats van ’s middags om half vier. Maar qua afstand is het een absolute meevaller, want vierenhalve kilometer lijkt me niet echt een probleem terwijl ik de tien stiekem toch wel wat ver komt. Eens kijken of het nog binnen het half uur gaat lukken!

Kom ik nog mensen tegen op of langs het parcours?