Tsja, ik heb een mammablog hè, dus hoe afgezaagd ook, ga ik het toch maar over Moederdag hebben. Sterker nog, op advies van de man wachtte ik met het tikken van dit blogje tot ik de cadeaus had uitgepakt. Vandaar de vertraging.

De man heeft namelijk iets gekocht…  Ik geloof niet dat hij dat eerder deed. Voor de goede orde, ik kocht ook nooit iets voor hem op vaderdag. Of voor mijn eigen moeder. Maar laat ik beginnen bij de kleuterzoon.

Het is inmiddels de vijfde Moederdag die we beleven, maar deze keer leeft het echt voor mijn kleuter. Ze zijn er op school hard mee bezig geweest, en hij kwam glunderend met de buit naar buiten. Vervolgens wilde hij dat ik het al uit zou pakken, dat heb ik weten te voorkomen. Wel wilde hij in mijn oor fluisteren dat er een kistje met een ketting in zat.

Te lief. Hij was er echt trots op, in het prachtig geverfde doosje zat ook nog een gedichtje. Hij wist het nog op te lepelen ook, u snapt, ik pinkte een traantje weg…

Bij Yip hebben ze ook hun best gedaan. Ik kreeg van de trotse peuterdochter een prachtig pakje (met sterren mamma). Daarin zat een tegeltje met daarop een bij en de mededeling dat ik BIJzonder ben. Heerlijk toch.

Om het laatste cadeau, van de man en de babydochter vermoed ik, heb ik smakelijk gelachen. Ontzettend afgezaagd kochten ze een mok. Met een even briljante als kloppende tekst.


Dat wordt lekkere koffie!
Met dank aan de man voor het maken van de foto’s en het vullen van de mok.