De man kreeg echt ultiem vaderdagcadeau als je t mij vraagt. Hij sliep namelijk uit tot half tien. Dat is toch een unicum.

Het was namelijk zo dat wij op zaterdag een verjaardagsfeestje in het midden des lands. Heel leuk, want met allerlei mensen die we al jaren niet zagen en waarvan er een aantal inmiddels kids had gekregen. We aten heel lekker, de kleuterzoon at zich ongans aan gebbq-de garnalen en we vermaakten ons prima. 

We gingen veel te laat naar huis en en de kindjes hadden weinig zin in slapen in de trein. Vandaar dat het span pas heul laat sliep en ze op de ochtend van vaderdag uitsliepen. Dat dan weer wel.

Maak maar open pappa!


Verder zorgde ik voor koffie, kreeg de man een toffe peer van de kleuterzoon en een superheldtegeltje van de peuterdochter. Helemaal leuk want ik heb ze nog niet zo vaak zo enthousiast gezien over hun eigen knutsels.

Een paar weken kreeg de man ook al een foto op canvas die zijn werkkamer nu versiert. We hebben er wel weer genoeg aan gedaan dacht ik zo! Fijne vaderdag!