Hè hè. Poeh poeh. Nou nou. Zo zo. Sjonge jonge. Eindelijk is de lang verwachte vakantie dan daar. Op vrijdagochtend presteerden we het wederom om op tijd op school te arriveren (de kleuterzoon kwam in zijn eerste jaar niet één keer te laat, mag ik daar even een onderscheiding voor?).

De laatste ochtend was geloof ik heerlijk chaotisch met een afscheidsfeestje en heel veel vermoeide kleuters. Om kwart voor twaalf verzamelde de hele school zich buiten en daar werden ze eerst toegesproken door de directrice en daarna werd het schooljaar uitgedanst op muziek van Carlo & Irene. Een filmpje ervan verscheen zelfs op de site van het Eindhovens dagblad.

Ik kan de kleuterzoon op deze video met geen mogelijkheid terugvinden, maar hij moet ergens bovenin, links van het midden staan. Hij deed nog best enthousiast mee met het gedans. Het was leuk om te zien en ik vond het grappig dat ik vroeger ook al enthousiast meezong met dit lied.

Na het dansen en zingen namen we afscheid van de rupsenjuf en gingen we lekker naar huis. Daar kwam al vrij snel de volgende verrassing, want opa en oma kwamen! In het kader van hun jubileum aten we een lekker taartje en de kindjes vermaakten zich de rest van de middag prima met mijn ouders.

Het plaatje van mijn vader die tussen de kindjes met Lego zat te spelen schoot ik terwijl ik thee dronk en mijn moeder stond te strijken. Heerlijk!