Zo… Ik deed al twee klusjes deze vakantie. Ik schreef namelijk een sollicitatiebrief* en ik ging de stapel leesvoer die toch niet gelezen wordt te lijf.

Wij zijn vast niet de enigen met een hele berg boeken en tijdschriften die al een hele tijd wacht om gelezen te worden. Die boeken, daar kom ik op een duur nog wel eens aan toe, daar ben ik van overtuigd, maar de stapel tijdschriften is toch een ander verhaal.

We doen ons best om niet te veel te verzamelen, maar toch werd de stapel Hoogtelijnen, OneWorlds, hardloopmagazines en losse overige dingen het afgelopen jaar steeds groter. Allemaal écht leuk om doorheen te bladeren, maar er komen er simpelweg niet aan toe.

Vandaar dat ik de hele handel in een krat mikte en meenam naar Dalfsen. Met als doel ze vooral niet mee terug te nemen.

De missie is bijna helemaal geslaagd. De recentste oplagen bladerde ik nog door, ik concludeerde dat OneWorld inderdaad een leuk blad is en schoof nog een paar nummers van het één en ander door naar de man.

Op één tijdschrift na ligt nu de hele handel bij het oud papier. Dat ene tijdschrift ga ik de komende dagen lezen, want het mag natuurlijk niet mee terug naar Eindhoven. Ik voel me helemaal opgeruimd.

* Duimen jullie mee?