De groepdriezoon hoestte wat, de kleuterdochter was wel heel erg moe en we moesten ‘s middags naar de tandarts. De dames uit het gezelschap dan, vanwege het gehoest zouden de mannen thuis blijven.

Een goede gelegenheid voor een thuisdagje dus, bedacht ik me zo rond half 8 toen de kleuterdochter nog altijd voor Pampus lag. Een paar uur later zou ik er overigens al weer spijt van hebben toen de kids elkaar zo’n beetje continu in de haren vlogen en de man intussen beneden een poging deed een teamsvergadering te houden.

We waren dus met zijn allen thuis toen er een zware envelop door de brievenbus viel. De kleuter- en peuterdochter deden een wedstrijd wie de post het eerst had terwijl ik mijn best deed om me geen zorgen te maken over van de trap donderende kinderen.

De envelop bleek voor mij te zijn. De kleuterdochter was zo vriendelijk geweest om hem alvast open te maken en had al geconstateerd dat er chocola te halen was. In de envelop afkomstig van het Summa College zaten namelijk een leuk kaartje en een plak chocola ter aanmoediging voor de leerlingen die in de zorg werken.

Ik vond het een mooi gebaar. En de kids vooral een lekker gebaar. Bedankt Summa Zorg!