Over mij

Dit ben ik dus. Bianca. Vrouw, moeder, verpleegkundige en dus blogger. Samen met de man en onze drie kinderen vormen wij een gezin. Onze kids zijn geboren in 2012, 2014 en 2017. Zelf ben ik van eind 1982 en derhalve een zogenaamde veertiger. Ik studeerde ooit bewegingswetenschappen, werkte een tijd in de wereld van onderzoek en zorg, besloot toen om me om te scholen tot verpleegkundige en inmiddels doe ik een poging verpleegkundig specialist te worden. Sport en bewegen intrigeren me.

Ik probeer bewust in het leven te staan. Na te denken over het ouderschap, over wat we eten en drinken, over wat voor invloed we zelf hebben op het milieu, over heel veel dingen eigenlijk. Soms is dat best vermoeiend, het is ook leuk en levert een heleboel gedachten op die ik hier (deels) zo’n beetje neerschrijf.

Sport en bewegen vind ik dus leuk. Hardlopen, fietsen en fitness doe ik actief. Ontwikkelingen in de zorg volg ik met interesse. Ik hou van goede koffie en lekker eten. Een beetje CreaBea met een haaknaald of een naaimachine zijn aan mij wel besteed. En schrijven dus. Dat gaat me vrij gemakkelijk af en ik vind het fijn en inspirerend. Leuk dat je meeleest!