Donderdag is nog altijd broodjesdag, een wat verlaat ontbijt samen met een bevriend peuterjongetje en zijn pappa. En die van deze keer was een extra bijzondere want het wordt de laatste speeldate op deze manier.

Volgende week draait de peuterdochter namelijk proef op school en de week daarop gaat ze voor het echie. We kochten daarom naast broodjes ook tompoucen. Best een mooie gelegenheid.

Beide bijna-kleuters zitten duidelijk in dezelfde fase. Dat is begrijpelijk want ze zijn vrijwel even oud. Ondanks allerlei aanmoedigingen van de volwassen kant lukte het ons stel niet om echt tot spelen te komen. Ze hingen een beetje om het zo maar eens te zeggen. Een beeld wat mij niet onbekend voorkwam. Gelukkig vonden ze de piano even leuk, het leverde schattige plaatjes op

Jut en Jul

De peuterdochter was op deze donderdag wel enthousiast over de naderende vrijdag. Dan staat er namelijk ook een dagje proefdraaien op het programma. Vandaar dat ik op donderdagavond opeens drie broodtrommels en zes flessen vulde.

Gek hoor. En leuk vooral. Ik ben toch wel zo benieuwd hoe ze het gaat hebben. En ik ga erg genieten van de vrije ochtend die is ontstaan.

Klaar!