Afgelopen jaar schreef ik al eens over de gezellige huisgenootjes die we hier in huis hebben. Helaas hebben Fred en Elly deze zomer het loodje gelegd en daarom we besloten we afgelopen week tot de aankoop van een nieuw huisgenootje. Deze keer één die wat minder gevoelig is voor wat betreft water geven enzo, hoewel je ook dit figuurtje niet op de grond moet gooien.

De man en ik waren een paar uur zoet met het in elkaar zetten van Wall•E. Want hij bestaat uit een behoorlijke hoeveelheid onderdelen en de handleiding die met hem meekwam was ongeveer een centimeter dik. Dat er een minimumleeftijd van twaalf jaar op zijn oorspronkelijke behuizing staat, lijkt mij volledig terecht.


Nu Wall•E eenmaal in elkaar zit vormt hij een goede aanvulling van onze huisraad. Hij is echt heel erg schattig en houdt ook nog eens een lief plantje vast. De kleuterzoon is buitengewoon in zijn nopjes met onze nieuwe aanwinst en heeft al uitgebreid met hem gespeeld.

Het nieuwste thema is nu dus logischerwijs robots. We zullen binnenkort maar eens een Nederlandstalige versie van de film van Wall•E opduikelen. Dat staat vast weer garant voor uren speelinspiratie.

En Wall•E zelf krijgt natuurlijk een ereplaatsje op de kast. Hoewel hij buitenspelen toch ook wel erg leuk vond.