In de zoekfunctie op mijn blog tikte ik het woord ‘weekend’ in en ik moet constateren dat ik daar toch al heel vaak over schreef. Ergens logisch, want over het gewone dagelijkse leven raakt een mens toch eerder uitgeschreven.

Het was dus weer eens weekend en zowaar ook een vrij weekend. Toch moet ik toegeven dat dat vrij een relatief begrip was. Want door de hele Corona toestand was ik in gedachten toch ook wel veel bezig met het werk. Toen bleek dat er zelfs een test moest worden bij het personeel dat de afgelopen dagen werkte, werd dat bepaald niet minder.

Zo fietste ik zaterdagavond nog heen en weer voor die test en deden we dan zondag toch maar een soort van quarantaine dagje in afwachting van de uitslag. Geen nieuws is goed nieuws in deze, dus aan het eind van de zondag ga ik uit van een negatieve test.

Het plaatje van de groepdriedochter is veelzeggend. We deden verder namelijk lekker weinig en dus werd er gekleurd, gelego-d, gegeten, gedouchte, televisie gekeken en dat was het wel zo’n beetje. En omdat we toch niets bijzonders gingen doen, was het prima om alleen een hemdje te dragen.

Ik mocht ook uitgebreid haren kammen nadat alle haren door de shampoo en cremespoeling werden gehaald. Dat van de groepdriedochter was voor de gelegenheid geheel klitvrij en er moesten Anna-staarten in. U vraagt wij draaien. Ik blijf gewoon verder oefenen.

Dan nu weer door naar het doordeweekse ritme. Iets minder voorspelbaar dan gebruikelijk is het wel. Het zal mij benieuwen hoe de komende tijd zal verlopen.