Het is een gedenkwaardige dag vandaag, de man gaat zijn laatste jaar als dertiger in. In 2022 wordt ie veertig (ik trouwens ook) en logischerwijs nu dus negendertig.

Hij vierde dat zelf vorige week al door zijn eerste marathon te lopen. Veel mensen zullen het te voet afleggen van ruim tweeenveertig kilometer binnen drie uur en een kwartier nou niet direct de ultieme manier van feestvieren vinden, maar hij vond het leuk. Ik vond het vooral knap en ben bijzonder benieuwd of hij in zijn volgende decennium nog harder zal gaan lopen.

Een verjaardag dus, wederom in Corona omstandigheden en dit keer met inmiddels twee meisjes in quarantaine. Nu maakt dat laatste niet eens meer zoveel uit, wie weet gaan we wel een taart bakken. We hebben er immers alle tijd voor.

Dan stel ik verder voor dat we mijn jarige kerel gaan overspoelen met felicitaties. Ik zal zelf beginnen: proficiat lief!!