Koningsdag. De tweede keer zonder alle festiviteiten die we daar normaal bij aan de hand halen en in ons specifieke geval zelfs geheel binnenshuis ondanks het voorspelde stralende weer.

Nu ben ik daar niet vreselijk rouwig om, ik ben gewoon niet zo goed met situaties waarin veel mensen bij elkaar komen, maar mocht alles nou normaal geweest zijn, had ik me wellicht toch in de drukte begeven. De koninklijke familie komt namelijk dit jaar naar Eindhoven. En het was toch leuk geweest om daar even naar te gaan kijken.

Vind ik tenminste. Ik vermoed dat de man een rondje zou gaan rennen, die heeft werkelijk niets op met dat hele koningshuis. Grappig genoeg gaat de man alsnog rennen, hij gaat met recht een testrun doen en komt de koninklijke familie alsnog naar Eindhoven.

Ik heb me laten vertellen dat het gezelschap in wat afgeslankte vorm naar de high tech campus komt en vast en zeker op afstand vermaakt gaan worden. Hoe precies weet ik dan weer niet en in alle eerlijkheid vind ik het ook niet ontzettend interessant.

Ik had wel bedacht dat ik nog wel een invulling kon verzinnen voor een verloren moment. Mochten ze nou tijd over hebben nodig ik ze van harte uit even langs te komen. Dan doen we een omgekeerde balkonscene!