Hieperdepiep

Negentien april is een bijzondere datum dames en heren. Een wegens privacybescherming niet nader te noemen aantal jaren geleden werd er namelijk een Nederlands jongetje geboren in Maputo. Voor degenen die niet precies paraat hebben waar dat moge liggen, het is de hoofdstad van Mozambique.

Mijn schoonouders weten aanzienlijk meer over de gebeurtenis en de precieze locatie van dit gebeuren, het was namelijk hun zoon die daar ter wereld kwam. Hoe mooi is het om je kind ter wereld te zetten op een plek die je zo aan het hard gaat. Heel mooi zo vind ik, en spannend ook wel lijkt me eigenlijk.

De man is dus jarig. De lieve, zorgzame, grappige soms wat vermoeiende man. Altijd druk met ideeën en projecten. Met Afrikaanse roots dus. En niet onbelangrijk, de vader van onze kindjes.

 
Hij is jarig op vergaderdinsdag, daarom zal hij gewoon bijtijds gaan werken. Afgelopen weekend aten we al een taartje vanwege deze gelegenheid en komend weekend krijgen we ook visite, maar op zijn verjaardag zelf zal er weinig aan de hand zijn. Hij bestelde een cadeau voor zichzelf (iets om al die ideeën deels mee uit te kunnen voeren) maar helaas werd het nog niet verstuurd.

Natuurlijk knutselden de peuterzoon en dreumesdochter wel iets voor pappa, het staat al weken te wachten om uitgepakt te worden. En we zullen de kamer versieren en een leuk liedje zingen, maar dat is wellicht meer voor de beeldvorming van de kindjes dan voor de man zelf.

Het lijkt me daarom zo leuk als ik de, wat digitaal georiënteerde, man aan een het eind van de dag een lange lijst met felicitaties kan laten lezen. Hem kennende vindt hij dat erg leuk. Helpen jullie mee? Bedankt!

15 Comment

 1. Haha leuk, gefeliciteerd voor de man!

  1. Bianca says: Beantwoorden

   Dankje!

 2. Jantineke says: Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je verjaardag, J!

 3. Hennie says: Beantwoorden

  Gefeliciteerd !!!

 4. HANNAH says: Beantwoorden

  Bianca, gefelicieerd met de man en ook de man zelf gefeliciteerd. Het kado,
  wat grappig voor deze digitale man is gekocht. Het was bijna niet meer te koop in deze digitale wereld, maar winkel 5 was raak. Ra, ra, ra wat is het?

 5. Ben says: Beantwoorden

  PPB sluit zich uiteraard bij bovenstaande felicitaties aan…..ik stond erbij en ik keek ernaar…dus weet waar ik over praat! Een fijne dag nog en tot ziens.

 6. Elja says: Beantwoorden

  Gefeliciteerd met manlief!

 7. Madelon says: Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd!!!

 8. Gefeliciteerd met de verjaardag van je man!

 9. Renske says: Beantwoorden

  Toch leuk om op je eigen verjaardag iemand anders te kunnen feliciteren. Ook al kennen de man en ik elkaar niet. Van Harte Gefeliciteerd!

  1. Bianca says: Beantwoorden

   Jij ook proficiat!!

 10. Corry says: Beantwoorden

  Vanuit Limmen van harte gefeliciteerd en een gezellige avond.
  Groeten van Hans en Corry

 11. Femke van Hout says: Beantwoorden

  van harte gefeliciteerd….

 12. Marije says: Beantwoorden

  Zelfs ik kan mij deze dag nog goed voor de geest halen. Het rode autootje dat zomaar in de vroege ochtend weg reed….zonder mij…en uren later terug kwam. Met babybroertje, dat dan weer wel. Van harte gefeliciteerd!!!

 13. Joris says: Beantwoorden

  Wat tof, dat ik via dit verjaardagsblog zoveel felicitaties ontvang: ik voel me vereerd en vooral járig!

Geef een reactie