Hiep hiep voor de kleuterzoon

Op het moment dat ik dit schrijf is het 23.30 uur. Heel toevallig weet ik dat het precies vier jaar geleden ongeveer hetzelfde weer was als nu. Van dat kleffe warme. Waar je, zeker als je zwanger bent, heel erg van gaat zweten.

Vier jaar geleden op dit moment was ook de bevalling van mijn kleine mannetje begonnen, hoewel de verloskundige van dienst het daar niet geheel mee eens was, maar dat dan weer terzijde.

Om een paar minuten over zeven de volgende morgen werd de babyzoon uiteindelijk geboren. En dat houdt dus in dat hij vier jaar wordt op 24 juli. Vier jaar! Het lijkt eindeloos lang en heel erg kort tegelijkertijd. Dat klopt ook wel want de kleuterzoon is een hele vent inmiddels, maar ook nog een heel klein kereltje.


We gaven hem, omdat er op deze zondag reisdag weinig gelegenheid is om er mee te spelen, zijn cadeau een paar dagen eerder. Het is een lego junior set geworden, in brandweer thema. Hij was de koning te rijk en heeft er de hele dag heerlijk mee gespeeld. En blijkt ook nog een best behendig met die legoblokjes.

Op zijn eigenlijke verjaardag gaan we dus op pad. Ik zet hem zijn verjaardagskroon op en hoop dat hij eindeloos gefeliciteerd gaat worden. We eten natuurlijk taart in de trein en ’s middags vieren we een feestje bij zijn oom en tante. Het wordt vast een topdag! 

10 Comment

 1. Mirjam says: Beantwoorden

  Gefeliciteerd met jullie lieve kleuter!

 2. Hennie says: Beantwoorden

  HiehiepHoera, onze 4jarige job

 3. Gefeliciteerd en een fijne dag!

 4. jantineke says: Beantwoorden

  Hoera en een hele fijne dag en reis gewenst!

 5. Elja says: Beantwoorden

  Gefeliciteerd met jullie grote kleine man!
  Fijne dag en fijne vakantie!

 6. HANNAH says: Beantwoorden

  Parabens!
  We bellen nog om te zingen!

 7. Hieperdepiep Hoera!
  Van harte gefeliciteerd met jullie grote kleine man??

 8. Huy says: Beantwoorden

  Klein klein kleutertje, gefeliciteerd en heel heel veel plezier op reis! Niet vliegend met de junior-lego-helikopter, maar wel fietsend met de volwassen-lego-fiets. Ook heel leuk ;). Liefs, van ons.

 9. Rianne says: Beantwoorden

  Gefeliciteerd!

 10. Beatrice says: Beantwoorden

  Gefeliciteerd! Fijne vakantie!

Geef een reactie