Een weekend weg dus. In Zandvoort aan Zee. Op zo’n huisjespark waar je eigenlijk het hele weekend niet af hoeft te komen. En dat in het kader van het 35-jarig huwelijk van mijn ouders (inmiddels trouwens 35,5; er mag gefeliciteerd worden).

Op het moment van schrijven is er gezwommen (2x), gebowld, gegourmet, hardgelopen (door de man, tussen de wisenten), een spelletje gespeeld, een treinbaan gebouwd en heel veel onzinnig gekletst. Het gaat derhalve uitstekend en we gaan nog even zo door.


We hebben het hier qua accommodatie prima voor elkaar. We zitten in een tienpersoonshuisje en grappig genoeg heeft men om dat formaat te bereiken gewoon twee van die veel te kleine huisjes van vroeger bij elkaar getrokken. In dezelfde lijn slapen wij, we hebben een driepersoonsbed gemaakt en ik vind dat nog helemaal niet zo’n gek idee voor thuis…


De groeten uit Zandvoort!