De kleuterzoon wil geloof ik echt nooit meer naar huis. Hij krijgt alle aandacht van de wereld, er is altijd wel iemand die zijn continue stroom van waarom-vragen wil beantwoorden, hij doet steeds leuke dingen en krijgt ook nog eens eindeloos lekker eten.

Zo speelde hij vandaag weer met de treinbaan en at bij het ontbijt brood met hagelslag. Vervolgens ging hij herten kijken in het bos, daarbij was een klein minpuntje, hij moest wandelen, maar de loslopende herten waren wel erg cool.

Direct na het wandelen mocht hij het zwembad weer in en aansluitend mocht hij eten in een restaurant waar hij zelf zijn eten mocht kiezen én pakken en waar in de speelhoek een onderzeeër stond. Als klap op de vuurpijl was er ook nog een toetjeshemel.


Hopelijk voor hem knapt de peuterdochter een beetje op, dan kunnen we op de laatste dag ook nog even gaan zwemmen. Het zal wel wat tegenvallen als hij weer naar school moet, maar hij heeft ieder geval een topweekend achter de rug.

En u weet, als de kinderen het leuk hebben, geldt dat ook voor de ouders!