Oh, het was zo leuk! Op zaterdagmiddag ging de bel en daar stonden zes vriendinnen op de stoep. Voor een heuse babyshower. Echt heel tof!

De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik niet helemaal verrast was. Na een babyshower waar ik eerder bij was, had ik al lopen verkondigen hoe ik het leuk zou vinden, en ik gaf zelf de namen door van mensen die ik zou willen uitnodigen. Daarnaast was deze zaterdagmiddag wel verdacht leeg en leek dit weekend wel een heel geschikt moment.

Dat mocht de pret niet drukken. Helemaal niet zelfs. Want het is hoe dan ook heel leuk als er een feestje is waarop alleen maar goede vrienden zijn. Gecombineerd met cadeautjes en heerlijke hapjes kon mijn middag echt niet meer stuk.

De dames organiseerden een high tea in een gezellig versierde woonkamer. Compleet met roze slingers en allerlei lekker eten. Soep, quiche, wraps, cakejes, roze chocola en een echt niet te versmaden brownie waar ik eerder al eens een stukje over tikte.

En ook nog cadeaus. Een heus geboortebord (ook goedgekeurd door man en kids) en een mand vol cadeautjes die ik met hulp van een aftelkalender uit mag gaan pakken als ik 37 weken zwanger ben. Dat wordt nog lekker lang nagenieten.


Eigenlijk vind ik het hele concept babyshower maar wat overdreven. Maar dat een aantal vriendinnen zo hun best doen om een leuke middag voor mij te organiseren vond ik echt heel erg leuk! En hartverwarmend. En in mijn huidige zwangere toestand ook bijna ontroerend. Heel erg bedankt dames!!