Het was weer eens zo’n heerlijke zondag waarop we helemaal niets hoefden te doen. Derhalve begon de dag in bed met filmpjes en peperkoek, gingen we daarna via de douche naar een uitgebreid ontbijt en zaten de man en kids rond het middaguur op de grond tussen mijn oude Lego.

Het was prima weer en om op zo’n dag helemaal niet naar buiten te gaan is eigenlijk zonde. Vandaar dat we besloten tot een fietstochtje naar het Groot- en Kleinmeer nabij Vessem. We zagen daar wel eens leuke foto’s van voorbijkomen en vonden dat we toch eens moesten gaan kijken.

Het was inderdaad een leuke plek. En mooi ook. De peuterdochter was bij aankomst iets te groggy (ze was in slaap gevallen) om het echt leuk te vinden. De kleuterzoon vond het heerlijk. Hij holde samen met de man de benen onder zijn lijf vandaan en riep toen hij de fiets weer zag verontwaardigd ‘maar ik wil nog rennen’. Hij deed nog maar een extra rondje voor hij weer in de bakfiets klom.


Op de terugweg kwamen we door Wintelre. Het plan was om daar warme chocolademelk te drinken, maar dat faalde jammerlijk. We vonden wel een leeuw en de kleuterzoon wilde daar graag mee op de foto.

De chocomelk kwam later thuis. En ook nog chipjes. Het was een mooie afsluiting van een tof weekend!