Lieve, stoere leeuw (die je kunt winnen)

Is ie niet superleuk, onze nieuwe huisgenoot? Hij is nog naamloos, maar ik vermoed dat namen als Fang, Kali of Simba hoge ogen gaan gooien. Afgelopen week arriveerde dit schattige welpje. De kleuterzoon was sowieso al enthousiast over het feit dat we een pakje open mochten maken, maar toen hij erachter kwam wat er in zat, was hij werkelijk door het dolle heen. En ik moet zeggen, ik vind hem ook erg leuk.

Een paar weken geleden werd ik door AnimalPrintShop.nl benaderd of ik het leuk vond om één van hun producten te testen*. Deze webshop is sinds kort een dochteronderneming van Fotocadeau.nl en maakt, de naam zegt het al, afdrukken van dieren op verschillende materialen. Je kunt op de site een foto kiezen en die dan laten afdrukken op bijvoorbeeld hout, aluminium of plexiglas.

Het idee hiervan sprak mij wel aan en met in het achterhoofd de fascinatie van de kleuterzoon voor leeuwen was de keuze voor de afbeelding snel gemaakt. De materiaalkeuze vond ik iets lastiger, een foto op plexiglas of aluminium is lekker strak, maar hout leek me toch ook erg leuk. Na wat peinzen, wikken en wegen en overleg met de man, besloten we voor een leeuw op horizontale planken te gaan.

Het bleek een goede keuze. Het lieve welpje krijgt een stoere touch door de stevige planken en ik vind het effect van de drie losse, horizontale planken erg leuk. Het bestellen van de nieuwe huisgenoot ging ook al buitengewoon soepel en zoals toegezegd werd hij binnen vijf werkdagen afgeleverd. In dit geval waren het zelfs maar vier werkdagen.

Wij zijn dus in onze nopjes met deze aanwinst. Hij (ik denk dat het een hij is, in ieder geval in de beleving van de kleuterzoon) krijgt een mooie plek op de kinderkamer en ik denk zo maar dat hij daar jaren zal blijven hangen.

Behalve het schrijven van een review mag ik in samenwerking met AnimalPrintShop.nl een tegoed van 50 euro weggeven. Daarmee kun je ook zo’n schattige leeuw op stoer hout in huis halen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Een pinguïn op canvas bijvoorbeeld, of een zebra op een houtblok. 

Reageer om mee te dingen naar het tegoed via Facebook óf in de comments op Beeing Around. Zorg er ook voor dat je Beeing Around en AnimalPrintShop.nl op Facebook liked. Delen waardeer ik heel erg, maar het is geen voorwaarde om mee te doen. Over een week (onder voorbehoud wegens een zekere baby) trek ik een winnaar uit de reacties.

*Even voor de duidelijkheid, dit is een gesponsord artikel. 

9 Comment

 1. Tanja says: Beantwoorden

  Wat een schattige dieren en wat zullen mij drie meiden dit geweldig vinden op hun nieuwe kamer straks.

 2. Sammie Slang says: Beantwoorden

  Wat enorm leuk! En wat leuk dat we ook zoiets kunnen winnen. Ik doe graag mee.

 3. Mrlk says: Beantwoorden

  Dit lijkt me ideaal voor in onze gang! Zal vast even gaan kijken terwijl ik wacht om te horen of ik die korting mag gebruiken ?

 4. Sammie Slang says: Beantwoorden

  Lees het net nog een keer. Succes met de baby ?

 5. laura says: Beantwoorden

  Een pinguin op hout,. Dat zal onze mup geweldig vinden in haar nieuwe kamer.

 6. laura says: Beantwoorden

  En wat tof dat je sponsored content hebt 😉

 7. Anita H. says: Beantwoorden

  Schattig. Ik doe mee!

 8. Christa lindhout says: Beantwoorden

  Ja leuk! Ik heb al een lief eendje gezien voor de pasen en een mooie flamingo waar mijn dochter fan van is!

 9. Babette says: Beantwoorden

  Heel erg gaaf. Wat zullen onze kinderen dat onwijs leuk vinden. Doe graag voor Roos en Wolf mee????

Geef een reactie