Onverwacht feest

Nog een paar dagen en dan hebben de man en ik ook vakantie. We gaan lekker op pad en we kijken er geloof ik met zijn allen naar uit.

Tot die tijd moet er echter nog wel wat gewerkt worden en derhalve moesten de kindjes ondanks de verjaardag en de toch bepaald extreme warmte*, naar de opvang.

Het pakte allemaal prima uit. Een feestje was met deze temperaturen toch een verschrikking geweest. En toen ik de oudste twee ’s morgens bij de bso afleverde vroeg de juf of ze soms naar de bioscoop wilden. Om naar de Lion King te gaan kijken.

Nu kijkt de groepdriezoon werkelijk al maanden uit naar het bekijken van die film. Sterker nog, hij wil niets liever dan met zijn feestje met de hele familie naar de bioscoop om er dan samen naar te gaan kijken.

Het bioscoopidee werd enthousiast ontvangen en de groepdriezoon was de (leeuwen)koning te rijk. Eenmaal weer terug op de bso-locatie werd er lekker met water gespeeld. Zo kwamen ze de veel te warme verjaardag uitstekend door en ik moet maar zien of ik het morgen beter doe.

* we hadden hier in Eindhoven de twijfelachtige eer het hitterecord met 39,3 graden te behalen

2 Comment

  1. Je bent een goede schrijver. Zeer beschrijvend. Leuke blog.

  2. Fantastisch artikel, zeer informatief.

Geef een reactie