De peuterdochter en ik moesten op missie. Haar broer en zus hadden vorige week in het kader van de vakantie een Lego setje gekregen en de peuterdochter koos een playmobil set uit. De betreffende keuze was niet meer in de winkel te vinden en werd dus online besteld.

Helaas waren we op het moment van afleveren niet thuis en schijnbaar ook de buren niet. Vandaar dat het pakje werd afgeleverd bij een zogenaamd pickup point.

Allemaal prima, behalve dat het pickup point van deze club een supermarkt aan de Boschdijk betrof. Dat ligt zo ver uit de richting voor ons dat we er een aparte missie van maakten.

De peuterdochter had wel zin in een fietstochtje, zolang ze haar muts maar op mocht en was uiteraard de koning te rijk toen ze er achter kwam wat er in het pakket zat. Ze heeft de gehele terugweg het pak niet meer los gelaten.

Eenmaal thuis bleek het eenhoornziekenhuis een regelrechte hit, de peuterdochter speelde er de hele dag mee en toen de kleuterdochter thuiskwam sloot die feilloos aan. Zelfs de groepdriezoon deed een beetje mee.

We gaan hier dus voorlopig nog even verder met het thema unicorns. ?