Plaatje

Na wat wikken, wegen, peinzen en overleggen hebben we besloten dat de groepvierzoon zijn geplande logeerpartij bij opa en oma maar gewoon door moest gaan. De logeerpartijtjes zijn zo ontzettend fijn voor hem en ook opa en oma genieten er erg van.

Er zal sprake zijn van een aanzienlijk minder avontuurlijk programma dan bij eerdere logeerpartijen, maar in en om het huis is ook echt genoeg te doen. Opa en oma hebben een heerlijk huis, naast een bos en een wei waar, in de zomer weliswaar, koeien staan. En met een oma die kunst maakt en een opa met wie je eindeloos spelletjes kunt spelen verveel je je sowieso nooit toch.

De man vertrok op woensdagochtend al tamelijk vroeg richting het noorden om de groepvierzoon bij zijn ouders af te gaan leveren. Zijn missie slaagde, want in de loop van de middag kreeg ik dit heerlijke plaatje.

Haas en aap spelen schaak. Afrikaans apenschaak om precies te zijn. De groepvierzoon laat zijn aap het schaakstuk verzetten en opa kijkt geamuseerd toe.

Op de tafel zijn ook al tekenen van andere creatieve uitspattingen. De stiften en het papier liggen nog te wachten. Ik ben heel benieuwd wat er nog meer allemaal getekend gaat worden, de groepvierzoon was al goed in vorm de afgelopen dagen.

Waar ik van overtuigd ben is dat mijn manneke het heerlijk gaat hebben. Hij gaat heel erg genieten van de onverdeelde aandacht, want hoewel hij vaak best lekker speelt met de meisjes, moet hij wel altijd alles delen. Ook wel eens lekker voor hem dat het een paar dagen anders is.

1 Comment

  1. Joke van Lenthe says: Beantwoorden

    En heel veel paddenstoelen tellen, ik kwam ze tegen in het bos, wat was hij enthousiast;-) opa ook 🙂 groetjes Joke

Geef een reactie