Het leek me wel weer eens aardig om een selfie bij een stukje te plaatsen. Ik bedoel, als je er zo’n blog op na houdt, moet je toch een zekere vorm van aandachtsdrang hebben. En in die hoedanigheid leek me een selfie best passen.

Daarnaast leek het me ook een goed idee om te schrijven dat we uit die quarantaine zijn waar ik me de afgelopen weken zo druk om maakte en dat we dus weer terug kunnen naar normaal. Back 2 normal had ik het stukje willen dopen.

Alleen is het maken van die selfie niet helemaal lekker gelukt op deze eerste volledige dag na de quarantaine toestand. Ik deed een poging toen ik rond kwart over zes op het punt stond te vertrekken maar het resultaat was niet om aan te zien. Qua licht was de situatie niet optimaal, maar zelf was ik ook niet in optimale vorm. Ik zag er een beetje uit als een nogal overprikkeld figuur dat ook nog te vroeg opstond.

De titel back 2 normal ging ook al niet werken. Want de situatie is op het moment veel, en ook echt onderhevig aan verandering, maar normaal lijkt me de lading gewoon nog niet dekken.

Vandaar dat het een selfie werd van toen ik ook overprikkeld was maar die in ieder geval op een normaal tijdstip werd genomen. En werd de titel back 2 work. Want dat was zeker wel aan de orde. Ook de man ging naar zijn werk en de kids gingen lekker naar de bso. Ik vond het leuk.

Dat werken is wel weer even wennen moet ik zeggen. Het vroege opstaan heb ik niet gemist, maar het was wel heel fijn om ‘mijn’ lieve zorgvragers weer te zien en een paar nieuwe te ontmoeten. En natuurlijk ook de collega’s. Logischerwijs had ik de hele ochtend het gevoel achter de feiten aan te lopen, maar ik heb goede hoop dat dat de komende dagen beter wordt.

‘s Middags kwam het heerlijke moment dat er even geen kids thuis waren en ik wel. Geloof het of niet, maar ik ben gaan hardlopen. Met de man als haas (of schildpad vanuit zijn perspectief). Er stond namelijk een tien kilometer ter afsluiting van een trainingsperiode op het programma. Die is ook weer in de pocket. Het bleek een prima manier om wat bij te komen van het back 2 work deel.