Voor het weekend maar gewoon eens een heerlijk plaatje van ons jongste gupje. Ze zit in een nogal fotogenieke fase geloof ik, want ik heb geregeld stralende foto’s van haar. En zelfs als ze verdrietig is zijn er mooie foto’s van te maken.

Zo nam de man haar vorige week samen met de oudste twee mee naar de stapstenen hier in het park. Daar kunnen ze heel leuk over water heen stappen en het risico daarbij is logischerwijs dat je in het water kunt vallen. De kleuterdochter had dat laatste in de praktijk gebracht. Het arme ding was werkelijk kopje onder gegaan.

Natuurlijk viste de man haar direct weer uit het water en meteen daarna belde hij mij met het verzoek om schone kleren en een handdoek. Hij kon het vervolgens niet laten om er toch ook een plaatje van te schieten. Het resultaat was prachtig en helaas voor mijn blog ook veel te intiem* om hier op het internet te zetten.

Terug naar de boksfoto dan maar. Die kreeg ik opgestuurd door de sportstuif. Nu vind ik het dus echt heel cool dat ze daar met zijn allen mochten boksen. Ik was stiekem een klein beetje jaloers zelf. Daarnaast is dit toch gewoon een heerlijk beeld?

Fijn weekend!


* ze had haar kleren nog aan hoor, maar ik zou zelf niet als kind in zo’n kwetsbare positie op het internet willen. En dat is dan weer de grens die ik hanteer.