Al een paar dagen denk ik na over een stukje over een huisvrouwenonderwerp. Namelijk het avondeten. Natuurlijk wil ik iedere dag iets verantwoordde en vers en biologisch en lekkers op tafel zetten, het ontbreekt me helaas alleen wel eens aan zin en inspiratie.

Zo was de reden dat ik dit stukje niet al eerder tikte dat we gister pasta met bolognesesaus uit de vriezer (zelf gemaakt, dat dan weer wel) aten. Vandaag was het nog veel erger, wegens een lege koelkast en écht geen zin om door dat afgrijselijke weer boodschappen te gaan doen, stuurde ik de man langs de frietboer…

Normaal gezien probeer ik zo ongeveer vijf keer in de week iets fatsoenlijks in elkaar te draaien met ingrediënten uit het biologische groentepakket wat we iedere week krijgen. Meestal eten we ook nog wel een dag buiten de deur en die laatste dag van de week maken we de restjes op.

  
Mijn inspiratie voor het eten is vaak ingegeven door die, soms wat alternatieve, ingrediënten maar ook door ‘wat eten we vandaag’ draadjes  op een forum en Facebook. Vandaar dat ik bedacht om op de Facebookpagina van Beeing around met enige regelmaat de maaltijden of de ingrediënten waar iets mee moet te laten passeren. Leuk idee?

Morgen komt het nieuwe groentepakket, dus dat kan mooi het begin zijn!