Echt origineel is het niet, maar met al die terugblikken om me heen kan ik het niet laten om het jaar eens te overpeinzen. Ik pak het maar eens puntsgewijs aan.

  • De babydochter werd dreumesdochter, de peuterzoon bleef peuter. En dus stond 2015 in het teken van de kindjes. We zitten midden in de tropenjaren. En wat genieten we van die twee. Het is fantastisch om hun ouders te mogen zijn. En bij tijd en wijlen is het ook erg druk.
  • Voor het vierde achtereenvolgende jaar ben ik ofwel zwanger ofwel voedend (of allebei!). Best lang al dus, ook iets waar ik wel trots op ben.
  • Ik nam me voor om weer in beweging te komen en dat is gelukt! Afgelopen september liep ik met de man de Dam tot Dam loop.
  • Een paar weken later liep ik een vervelende blessure op, maar inmiddels gaat het echt weer beter.
  • Care4moving werd bedacht en een paar maanden later ook daadwerkelijk opgericht. Heel gaaf om zo bezig te gaan met dat wat ik écht leuk vind.
  • We hadden met ons vieren twee heerlijke vakanties. In Italië en op de fiets door Nederland.
  • We zagen vier stellen man en vrouw worden.
  • Na een lange blogpauze pakte ik hier op Beeing around het bloggen weer op. Wat is het leuk zeg. Ik vind het fijn om zo een beetje te schrijven en soms mijn gedachten wat te ordenen. Het allerleukst vind ik de enthousiaste reacties. Hier op het blog, via Facebook en ook ‘in real life’. Veel dank daarvoor!

Ik vergeet vast van alles, maar dat is dus helemaal niet erg. Vanavond zwaaien we het jaar met familie uit en verwelkomen we 2016. De goede voornemens zullen later deze week te lezen zijn.

Heb een fijne avond (en doe voorzichtig met vuurwerk (en oliebollen)).