Ergens vind ik al die goede voornemens altijd een beetje flauw. Je kunt toch altijd beginnen, waarom op 1 januari? En toch werkt het voor mijzelf best goed om mee te doen met het gekke gedoe van goede voornemens. Zoals eerder beloofd in navolging op de terugblik ook van mij een vooruitblik. Wederom puntsgewijs.

  • Het komende jaar ga ik vooral door met lopen. Het is bijna onvoorstelbaar wat het gehol me oplevert. Ik bedenk me nu ook dat het leuk is om daar eens een blogje aan te wijden. 
  • Tijd voor mezelf wordt een thema. Desnoods plan ik het in. Om boeken te lezen, naar de sauna te gaan, koffiedrinken met vriendinnen. Dat soort dingen. 
  • Aquisitie met Care4moving. Want het is de bedoeling dat er veel meer activiteit komt (pun intended)!
  • De komende tijd ga ik weer suikervrij en er staat zelfs een ‘milde detox’ op het programma. Ik heb me voor het gemak nog maar niet ingelezen, maar ik ga er vast nog over schrijven.
  • Op de blog van Webkim las ik over offline gaan. Nu moet ik zeggen dat dat geenszins mijn intentie is, maar wat inzicht in de schermtijd is wellicht aardig. En wie weet komt dat het boekenleesvoornemen ook ten goede.
  • Ik wil me graag verdiepen in yoga. Geen idee waarom, maar het lijkt me wel wat. De man vindt dat ik dan op yogales moet gaan, dus ik ga eerst maar eens op zoek naar een goed boek. Tips zijn welkom. 
  • En natuurlijk blijf ik bloggen. Er zijn nog eindeloos dingen waar ik over wil schrijven namelijk, en alle positieve reacties maken me vrolijk. Ik nam me trouwens ook voor om eens uit te zoeken hoe het zit met advertenties op het blog, dus wees voorbereid. 

Ik hoef me niet te vervelen de komende tijd. Dat is toch prettig om te kunnen constateren. Overigens is het wellicht ook aardig om te noemen dat het gaat volgens het principe ‘als niet, dan niet’. Dan blijft het wel zo gezellig.

En dan wil ik iedereen die tot hier is gekomen natuurlijk ook nog het allerbeste wensen voor het komende jaar! Nog goede voornemens?