Alweer een paar weken geleden mochten wij voor 24Baby de dierentuin ‘Dierenrijk‘ in Nuenen gaan testen. Weer een paar weken daarvoor zag ik namelijk op de site van 24Baby dat er testgezinnen gezocht werden. Dat kwam goed uit, want Dierenrijk stond al een tijdje op mijn lijstje en omdat we de beroerdste niet zijn wilden we best proefkonijn zijn.

Ok, in alle eerlijkheid moet ik bekennen dat ik dierentuinen vaak best heel duur vind en ik vermoed dat dit soort uitjes meer de moeite zijn als de kindjes net iets groter zijn. Dat is natuurlijk een stom argument, want zowel de peuterzoon als dreumesdochter vinden het nu ook heel leuk, alleen kunnen ze hun aandacht er nog niet zo lang bijhouden.

Anyway, over Dierenrijk hoorde ik al diverse leuke verhalen en vandaar dat ik ons aanmeldde als testgezin. Tot mijn grote vreugde mochten we inderdaad gaan testen  in Nuenen en dus stapten we op een vrije vrijdag op de fiets om beesten te gaan kijken.

DSC01400

Met de meegekregen vragenlijst in het achterhoofd en de camera in de aanslag gingen wij het park in. We waren meteen verdwaald en de kluts kwijt, want door een verbouwing klopte de plattegrond niet helemaal lekker. Dat mocht de pret niet drukken, we zagen heel veel dieren en mede door de grote hoeveelheid leuke speelgelegenheden vermaakten de peuterzoon en dreumesdochter zich ook opperbest. Tegelijkertijd leiden al die speeldingen ook erg af van de dieren.

Ik kan me nu helemaal voorstellen dat het ideaal is om een abonnement te hebben op het park. Ik zou het gaan beschouwen als een leuke speeltuin waar je ook nog dieren kunt kijken. En dat is natuurlijk prima. Alleen niet zo geschikt voor ons, want leuke speeltuinen zijn er ook wel op iets minder grote fietsafstand.

Al met al hadden wij een leuke dag in Nuenen, en was ik stiekem ook een beetje blij dat we niet het volle pond hebben betaald.

IMG_3480