Het is echt leuk hoe ontzettend veel reacties we krijgen op ons fiets- (en nu dus glamping) avontuur. Natuurlijk via dit blog en het vakantieblog van de man, maar ook ‘in real life’. Zo’n beetje iedereen die onze fietsen ziet wil weten wat we gaan doen of gedaan hebben en het antwoord werd de afgelopen weken steeds indrukwekkender, al zeg ik het zelf. 

Vanavond stond ik even te kletsen met wat mede-glampers toen iemand liet vallen dat het wel tof was dat we 900 kilometer hadden gefietst. De dame daarnaast viel bijna om: YOU DID WHAT?! Het klinkt op die manier ook echt wel wat stoerder dan ik het zelf vind, moet ik zeggen. Want echt, het is gewoon een kwestie van gaan. En zien waar het schip strandt. Of de fiets eindigt in ons geval.

Qua glampen gaat het inmiddels uitstekend. Er wordt heerlijk gespeeld en uitgebreid fikkie gestookt. Ik las zelfs al een paar bladzijden uit mijn boek, dat hadden er veel meer kunnen zijn maar ik raakte steeds de draad, eh het verhaal kwijt. Ik zat te knikkebollen…

De man is trouwens helemaal niet moe. Die stapte heel blij op de fiets om een biertje te gaan halen in het, een flink stuk hoger liggende, dorp.
 
Error parsing: Query returned empty response