Vandeweek schreef ik er al over; de prioritering en tijdsverdeling liep niet helemaal lekker de laatste weken voor de vakantie en vooral was ik nogal moe. En ok, hier en daar wat gedemotiveerd.

Nu weet ik van mezelf dat het me op dat soort momenten heel erg zou helpen om veel te gaan sporten. Maar ja, dat is dan juist ook heel erg lastig. Ik sportte wel hier en daar wat, qua frequentie en intensiteit lag er echter ruimte voor verbetering. Om het zo maar eens te zeggen.

Dat leidde tot een mooi vakantie voornemen; zo veel mogelijk sporten. Goed voor lichaam en geest. Als ik dat nou weet te combineren met een wat acceptabeler dieet*, dan zal ik me sowieso fitter gaan voelen. En met een beetje geluk pas ik binnenkort dan ook weer wat soepeler in de kleren.

Vandaar dat ik het ritje naar de sportschool de laatste tijd vaak maakte, ik Strava vol plemp met allerlei activiteiten, ik zelfs iets nieuws probeerde en meedeed aan zogenaamde battlebox trainingen en overal sportieve selfies tegenkom**.

Best goed eigenlijk, vind ik zelf. En vooral ook lekker. Ik moet alleen wel even na gaan denken over een routine voor tijdens onze ‘echte’ vakantie. Anders raak ik zo weer uit de flow.* lees: minder snoepen

** al die activiteit moet immers wel vastgelegd worden.