Gister was het tijd voor de 44e (als ik dat goed onthouden heb) editie van de Egmond halve marathon. Het is een vrij zware variant van dit soort wedstrijden want het vindt dus midden in de winter plaats en daarnaast loopt een heel stuk van het parcours over het strand.

Omdat mijn ouders daar in de buurt wonen en de man wel houdt van een beetje uitdaging deed hij dit jaar (wederom) mee. Zelf had ik trouwens ook wel mee willen doen aan de tien kilometer wedstrijd maar een stomme blessure gooide helaas roet in het eten.

De peuterzoon, dreumesdochter en ik gingen natuurlijk wel supporten (het was koud!) en we logeerden daarom alweer bij mijn ouders. De kindjes hebben daar nu een heel leuk nieuw speelobject gevonden, namelijk mijn kleine broertje.

Mijn hart smolt een beetje toen ze zo aan het spelen waren. Mijn kleine broertje is ruim twee meter, dat is dus sowieso al leuk gecombineerd met de kindjes. Daarnaast denkt hij werkelijk precies hetzelfde als ik doe en dat levert, waarschijnlijk met name voor mij, erg leuke interactie op.

De kindjes hebben zich al met al prima vermaakt en de man liep een zware maar goede wedstrijd. Weekend geslaagd!