Het was zaterdag aan het eind van de middag. Rond een uur of vier was ik thuisgekomen na een dagdienst en de kids hadden lekker buiten gespeeld. De man was nog druk geweest met allerlei computerprojecten en samen met de kindjes ging ik een beetje voor de tv. Lekker lui dus.

De meisjes keken naar Conny die op balletles zat en schijnbaar was de peuterdochter daardoor geïnspireerd. Ze ging allerlei schattige dansjes doen. Na een tijdje bedacht ze dat ze wel een paar roze gymschoenen als ballet schoenen kan adopteren en wekte daarmee de interesse van haar grote zus.

Op haar beurt besloot die dat ze een balletoutfit nodig had en ze verdween naar haar kamer. Een paar minuten later kwam ze terug met een extra setje ondergoed aan. Over haar kleren wel te verstaan. En met een rok als tutu, maar die hoefde nog niet meteen aan.

Prompt begon de peuterdochter haar legging uit te trekken met als doel haar onder en bovenkleding van positie te laten wisselen. Ik heb dat maar even tegen gehouden en haar om een extra setje naar boven gestuurd. Ze kwam hetzelfde als haar zus gekleed terug. Ze was balleres.

De dames hebben nog een tijdje gewerkt aan allerlei dansposes en wilden ook best even op de foto. Mooi stel.

Benen in de knoop!