Een beetje een anti-climax was het wel, zeker ook voor de kids, toen we maandagochtend eerst maar eens een beetje uitsliepen. We leefden al zo’n beetje een week naar het vertrek toe en om dan niet te gaan is wat raar.

Het bleek echter een uitstekende beslissing want het weer was totaal waardeloos. Behalve dat er veel regen viel, waaide het ook nog eens flink. Echt geen weer voor fietsen en kleine trekkerstentjes op een camping.

De man nam intussen wel contact op met onze favoriete kinderfietsenwinkel en naast advies scoorde hij ook inspiratie. Schijnbaar moeten we ook een keer gaan fietsen in Noorwegen. Daar kun je zelfs legaal wildkamperen. Ook daarvoor geldt trouwens dat goed weer wel belangrijk is.

Het benodigde onderdeel werd zeer vlot opgestuurd en komt als het goed is dinsdag al bij ons binnen. Daarmee kan de fiets van de groepzesdochter echt in orde worden gemaakt en zijn we technisch in ieder geval klaar voor vertrek.

We hopen nu aan het eind van de week te kunnen vertrekken, het lijkt er op dat er dan iets meer buien vallen in plaats van een continue plons water. Tot die tijd gaan we nog maar een keer zwemmen, spelen we spelletjes en kijken we iets te veel naar een scherm. Het zij zo…

Om in de stemming te blijven ben ik op maandagavond nog wel een stukje gaan droogfietsen in een spinningklasje. Niet helemaal wat ik me vantevoren had voorgesteld maar desondanks leuk. Zo kon ik toch nog een fietsplaatje schieten.